2010-06-05

Praktika otsingutel

(Minu selle kursuse töö projekteerimises, milleks on kaasaegne raamatupood)

Tervist sõbrad!

Nagu te juba teate, et ma olen ehtekunstist täiesti sõltuvuses, siis lisaks sellele omandan ma Euroakadeemias (endine Euroülikool) bakalaureuse kraadi sisekujunduse alal. Interjöör hakkas mind huvitama pisut enne seda, kui ma tõsiselt sukeldusin ehtekunsti. Usun, et üks teist ei sega, vaid pigem täiendavad teineteist. Juba järgmisel aastal pean kirjutama diplomitööd, kuid enne seda on mul tähtis ülesanne. Peaksin ja tahaksin väga saada erialast praktikat. Seega pöördun abipalvega ka kõigi teie poole! Praktikat otsin eelkõige disaineri või sisekujundaga (sisearhitekti) abina aga võib ka muud pakkuda. Näiteks valgustite-, köögi-, mööbli-, sisustussalongis jms.  Jagage palun ka minu ajutist portfooliot. Asukohaks oleks soovitavalt Tallinn, sest siin ma hetkel pesitsengi koos oma ehteloominguga. Mainiksin ka seda, et suhtlen vabalt nii eesti kui ka vene keeles. :) Aitäh teile!

No comments: